انواع دسر ها یکی از اجزای خوشمزه سفره های ایرانی می باشند. در این میان دسر هایی که در تهیه آن ها بستنی به کار می رود، بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. اما همانطور که می دانید بستنی ها دارای قند و کالری بالایی می باشند و لذا مصرف آن ها دارای عواقب ناخوشایندی مانند چاقی و دیابت است. پس اگر بستنی به شیوه ای رژیمی و کم ضرر ترتهیه شود، میتوان با خیال راحت به تنهایی یا در تهیه دسرهای مختلف از آن استفاده نمود.
مواد لازم |
مقدار لازم |
ماست چکیده |
دو پیمانه |
عسل |
دو قاشق غذاخوری |
میوه های دلخواه خرد شده |
دو پیمانه |
آبلیمو |
یک قاشق غذاخوری |
زعفران |
به مقدار کم |
وانیل |
یک قاشق چایخوری |
روش تهیه:
۱- ابتدا میوه هایی که ریز خرد شده را با یک لیوان آب و عسل و آبلیمو و زعفران مخلوط می کنیم و روی شعله گاز می گذاریم تا آب آن بجوشد و تمام شود و کاملا غلیظ شود.
۲-ماست چکیده و وانیل را مخلوط می کنیم.
۳- درصورتی که تمایل نداشته باشید قطعات میوه در بستنی نمایان باشد، مخلوط میوه های شیرین شده با عسل را، بعد از اینکه خنک شد، درون میکسر می ریزیم تا کاملا پوره شود.
۴- ماست و میوه ها را با هم مخلوط نموده و در قالب های دلخواه می ریزیم سپس به مدت چهار ساعت در فریزر قرار می دهیم. هر نیم ساعت کمی هم می زنیم و دوباره درون فریزر قرار می دهیم.
۵- بعد از چهار ساعت بستنی آماده است می توانید با تزئینات دلخواه میوه یا مغزها سرو نموده و میل نمایید.
منبع: گروه آشپزی و سلامت ای حرفه
یک دیدگاه در “طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست”-
Lawanda
(اکتبر 22, 2016 - 7:31 ق.ظ)این مطلب نشان می دهد که شما واقعا حرفه ای هستید…