مربا ها از جمله خوراکی هایی هستند که می توانند با حداقل ضرر و با خاصیت بیشتر تهیه شوند. لذا با توجه به مضررات استفاده از قند و شکر و همچنین فواید خام خواری می توان انواع مرباها را بدون قند و به صورت خام تهیه نمود.
طرز تهیه:
مقداری از میوه های مربوط به هر فصل مانند؛ سیب، هویج، به، انواع توت، موز، آلبالو گیلاس و…. را ریز خرد کنید یا رنده نمایید به نحوی که آب نیندازد. سپس با یک قاشق عسل و یک قاشق پودر بادام خام پوست کنده مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید آب نصف لیمو ترش شیرازی را به مخلوط فوق بیفزایید. مواد آماده شده را به مدت دوساعت در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید. با این روش می توانید هرروز یک نوع مربای رژیمی تهیه کرده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب پانزده روز تا سلامتی نوشته جمشید خدادادی
یک دیدگاه در “طرز تهیه انواع مربای خام”-
هزاره
(سپتامبر 24, 2017 - 7:08 ب.ظ)خیلی خوب بود ممنون