یکی از ژله های تژئینی که درست کردنش ساده هست و بسیار هم زیباست ژله رولتی هست.
مواد لازم:
ژله به رنگ دلخواه : یک بسته
بستنی لیوانی وانیلی : یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا بستنی لیوانی را از فریزر خارج می کنیم تا کمی نرم بشه (برای مصرف لازم نیست که کاملا آب شده باشه همین که از حالت یخ زدگی و سفتی در بیاد کافی هست). سپس به یک بسته ژله، یک لیوان سرخالی آب جوش اضافه می کنیم تا یک مایع شفاف حاصل بشه. اگر ذرات ژله کاملا حل نشد می توانید به روش بن ماری ( گذاشتن روی بخار کتری در حال جوش) و یا گذاشتن درون مایکروفر به مدت یک دقیقه، مایع را به شفافیت مورد نظر برسانید.
کف یک سینی حدودا ۲۵ * ۳۵ را که با اسپری کمی نم دار کرده اید، یک کیسه فریزر پهن می کنیم. (وقتی سینی نم دار باشد کیسه فریزر حرکت نمی کند و به کف آن می چسبد) می توانید از محافظ غذا (سلفون) هم برای این کار استفاده کنید.
پس از آن بستنی را به ژله که کمی هم سرد شده اضافه میکنیم. دقت کنید که در این مرحله نباید ژله و بستنی را زیاد هم بزنید، تا حالت دوفازی و کف حاصل از بستنی برروی ژله حفظ شود.
بعد از آب شدن کامل بستنی در ژله آن را درون سینی که از قبل آماده شد، می ریزیم. ضخامت ژله در سینی نباید از نیم سانتی متر بیشتر باشد.
ژله را به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم، در صورتی که مدت زمان بیشتری در یخچال بماند ژله سفت می شود و هنگام رول کردن ترک می خورد.
سپس درون سینی برش هایی طولی به عرض ۲ سانتی متر ایجاد نموده و هر برش را جداگانه رول می کنیم. زمانی که به جای برش زدن به صورت خط صاف هر برش را دالبری شکل ایجاد کنیم بعد از رول شدن شکل گل ایجاد می شود.
منبع: گروه آشپزی و شیرینی پزی ای حرفه
[sg_popup id=3]