انواع سوپ ها جزء غذاها و یا پیش غذاهای محبوب به شمار می آیند. در صورتی که سوپ شامل مواد مغذی مورد نیاز بدن باشد می تواند جایگزین یک وعده کامل غذایی، به خصوص برای کسانی که از اضافه وزن رنج می برند، باشد. از آنجا که امروزه خوردن غذاهای سالم برای بسیاری از افراد حائز اهمیت است، لذا روش تهیه یک سوپ رژیمی، چربی سوز و سم زدا ارائه شده است، که در کنار سایر غذاهای کم کالری و یا رژیم های گیاهخواری قابل استفاده است.
مواد مورد نیاز
مواد لازم |
مقدار مورد نیاز |
کلم |
یک عدد |
پیازچه |
۷ عدد بزرگ |
کرفس |
یک دسته |
فلفل دلمه ای خرد شده |
۲ عدد |
گوجه فرنگی تازه و خرد شده |
۸۰۰ گرم |
قارچ خرد شده |
۵۰۰ گرم |
هویج رنده شده |
۶ عدد متوسط |
آب |
۸ فنجان |
آبلیمو، نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
پودرسیر، آویشن، رازیانه و ….(اختیاری) |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
ابتدا کلم، کرفس، پیازچه و فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کنید و به همراه هویج درون قابلمه بریزید.
این سبزیجات را با حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از آن آب را اضافه نمایید به طوری که سطح سبزیجات را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
بعد از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سوپ آماده شود. بهتر است سوپ یک ساعت روی شعله کم بماند تا طعم بهتری پیدا کند.
ده دقیقه قبل از سرو سوپ نمک، فلفل، آبلیمو و سایر ادویه های دلخواه را اضافه نمایید. در صورت تمایل می توانید برای سرو و تزیین سوپ از مقداری جعفری استفاده نمایید.
منبع: گروه آشپزی و سلامت ای حرفه