روش تهیه ی سریع خیار شور خانگی

شاید برای شما هم پیش اومده که مهمان سرزده داشتید یا به هر دلیلی میخواستید دسترسی سریع تری به یک ماده غذایی خاص و البته خونگی داشته باشید. گاهی اوقات میشه بعضی از خوراکی ها را در خانه با روش های میانبر سریع تر آماده کرد. مثلا اگر می خواهید خیار شور را سریع مصرف کنید این روش را پیشنهاد میکنیم:

مواد لازم

  • خیار تازه: ۲ کیلو
  • ترخون: ۴ الی ۵ ساقه
  • سیر : ۵ حبه
  • آب جوشیده خنک:  به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • سرکه : نصف لیوان

طرز تهیه

خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.

سپس چند ساقه ترخون و ۳ حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کرده و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم. آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.

خیار شور فوری

سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.

خیار شور خانگی

توجه:

این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

منبع: noavard.co

نویسنده مطلب: مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *